Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортно-елегантна блуза с надпис ES111
Спортно-елегантна блуза с надпис ES1111
Спортно-елегантна блуза с надпис ES1112
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно-елегантна блуза с надпис ES111

2208300014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Спортно-елегантна блуза с надпис ES111, актуален модел от последната ни колекция  пролет-есен. Рядко срещана щампа под формата на надписи разположени симетрично в  кръг, която се откроява на тъмния фон. По този начин мъжката визия ще е разчупена и по-атрактивна. Искаме да ви обърнем внимание на качеството на материята и самата изработка на памучния плат. Още щом я облечете ще усетите истинския комфорт, така необходим за всяка житейска ситуация. За по-добро фиксиране към тялото на мъжа са предвидени ластични елементи в края на ръкавите и в долната част на блузата.


1.Състав: 100% памук
2.Цвят – тъмносин
3.Дизайн изчистен
4.Детайли – модерна щампа и овално деколте
5.Кройка - вталена
6.Дължина ръкав – дълъг
7. Стил - ежедневен


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е XL.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.