Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортно-елегантна черна блуза ES615
Спортно-елегантна черна блуза ES6153
Спортно-елегантна черна блуза ES6151
Спортно-елегантна черна блуза ES6152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно-елегантна черна блуза ES615

2208300029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Спортно-елегантна черна блуза ES615, за всички ценители на атрактивните модели с дълъг ръкав. Красиво подреден дизайн и десен на дрехата, с добре открояващи се надписи в предната част. Кройката е права, нежно обвиваща се по чертите на мъжкото тяло, без да го притеснява особено. Именно това е причината блузата да се облича често в ежедневието. Деколтето е с овална форма, а в края на ръкавите и в долната си част има ластични елементи, които придържат дрехата по тялото на носещия. Много качествена изработка за една дълготрайна употреба.


1. Състав: 100% памук
2.Цвят – черен
3.Дизайн атрактивен
4.Детайли – овално деколте
5.Кройка – права, издължена
6.Дължина ръкав – дълъг
7. Стил - ежедневен


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.