Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлокафява мъжка блуза с бял кант CY3401
Светлокафява мъжка блуза с бял кант CY34013
Светлокафява мъжка блуза с бял кант CY34011
Светлокафява мъжка блуза с бял кант CY34012
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлокафява мъжка блуза с бял кант CY3401

2208300121

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлокафява мъжка блуза с бял кант CY3401, от нежна и релефна материя, деликатно обвиваща тялото на носещия. Текстурата на плата е много атрактивна (ситни квадрати наредени по диагонал). Основен акцент в дизайна е овалното деколте, под което едва прозира бялия кант. Мъжката блуза е подходяща да се носи под връхна дреха през зимата. Ако времето е приятно топло, може да я слагате над риза или фланелка. Много прецизна изработка, заслужаваща вашето внимание.


1.Състав: 50% памук и 50% акрил
2.Цвят – светлокафяв
3.Дизайн - атрактивен
4. Детайли – овално деколте с бял кант в края
5.Кройка - свободна
6.Дължина ръкав – дълъг


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.