Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тънка мъжка блуза светлосиня CY4015
Тънка мъжка блуза светлосиня CY40153
Тънка мъжка блуза светлосиня CY40151
Тънка мъжка блуза светлосиня CY40152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосин мъжки пуловер тънък CY4015

2211090049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосин мъжки пуловер тънък CY4015, интересен и атрактивен модел, осигуряващ лекота  и удобство при носене. Изчистен дизайн с главен акцент четири успоредни бели линии, разположени на ширината на гърдите. Фоновият цвят е много свеж и добре си подхожда с фината, памучна материя.

Кройката е леко вталена, с овално деколте и ластична лента в основата на пуловера. Такава има също в края на ръкавите. Помага при фиксиране на модела по тялото на мъжа. Самата прежда е ситна и мека, което дава възможност на дрехата да следва линиите на мъжкото тяло. За да не се разтегли е необходимо да се пере при ниска температура (30°C). Пуловерът може да се носи през пролетта и есента  под връхна дреха. Изненадайте любим приятел с това наше предложение.

Състав: 100% памук

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.