Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлосиня мъжка блуза с обло деколте MSR8001
Светлосиня мъжка блуза с обло деколте MSR80015
Светлосиня мъжка блуза с обло деколте MSR80012
Светлосиня мъжка блуза с обло деколте MSR80014
Светлосиня мъжка блуза с обло деколте MSR80011
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня мъжка блуза с обло деколте MSR8001

2109050300

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Светлосиня мъжка блуза с обло деколте MSR8001, памучна дреха с дълъг ръкав. Приятна за носене от мека и приятна при допир материя. Много сполучлив дизайн, с два ясно очертани десена. В горната си част имаме овално деколте с ластичен елемент, а под него добре структурирана синьо-бяла текстура на вълни.

В долната област сме избрали едноцветен десен, завършващ с ластични ленти при ръкавите и и отдолу на блузата. По този начин имаме добро фиксиране на дрехата към тялото на мъжа и запазване му от външните атмосферни влияния. Така изработена тя ще наистина ще ви топли дори, ако я носите под тънко яке.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.