Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмнокафява мъжка блуза RYS2040
Тъмнокафява мъжка блуза RYS20401
Тъмнокафява мъжка блуза RYS20402
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дебела мъжка блуза тъмнокафява RS2040

2208310334

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Дебела мъжка блуза тъмнокафява RS2040, плътна и фина материя с лек мъхест оттенък. Удобна за носене под яке, както в ежедневието, така и на неформални събития през студеното време. Кройката е права по тялото, леко издължена под колана на панталона.

Десенът в основата си представлява ситно разположени геометрични фигури. Единствения декоративен елемент е малката емблема изработена от кожа и бродирана, позиционирана в горната лява част. В областта на китките и на кръста са разположени широки ластици, които прибират блузата по тялото, без да го ограничават откъм движения.

Състав:  70% памук и 30% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.