Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня блуза с дребни елементи RS3052
Тъмносиня блуза с дребни елементи RS30523
Тъмносиня блуза с дребни елементи RS30521
Тъмносиня блуза с дребни елементи RS30524
Тъмносиня блуза с дребни елементи RS30522
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня блуза с дребни елементи RS3052

2109050142

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня блуза с дребни елементи RS3052, предпочитана дреха за студеното време. Семпъл дизайн с леко преливане между двата основни цвята. Разликата между двата десена се постига с надлъжната лента на нивото на гърдите. Материята е много мека и плътна, съставена от пресована вълна и вискоза в процентно съотношение.

Дължината на конкретно този модел е под нивото на колана на панталона и завършва с ластична лента. Тя фиксира блузата към тялото на мъжа, без да ограничава неговите движения. Кройката е леко вталена, като в горната част имаме овално деколте с разтеглив елекемт. Качеството на мъжката блуза е много добро и ще ви служи не само този сезон, а още много години.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 70% вълна, 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.