Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тънка блуза дълъг ръкав жълта RWY7813
Тънка блуза дълъг ръкав жълта RWY78132
Тънка блуза дълъг ръкав жълта RWY78133
Тънка блуза дълъг ръкав жълта RWY78131
Тънка блуза дълъг ръкав жълта RWY78134
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тънка блуза дълъг ръкав жълта RWY7813

2009140086

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тънка блуза дълъг ръкав жълта RWY7813, изчистен дизайн в свеж цвят. Материята е много фина и плътна, гаранция че ще ви топли през студените дни на зимата. Кройката е така изработена, че да се води по линиите на тялото, без да ограничава неговите движения. Това се потвърждава също и ако обърнете внимание на краищата на ръкавите. Те са свободни без наличието на ластичен елемент по тях.

Подобно решение намираме и в долната част на блузата. За сметка на това деколтето е овално с тънък разтеглив маншет. Деликатно обгръща врата ви, като целта в случая е да го подчертае. Качеството на изработка е много добро, като при пране материята , която е изградена от памук не се разтяга.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.