Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вталена черна мъжка блуза структурирана LS85
Вталена черна мъжка блуза структурирана LS14
Вталена черна мъжка блуза структурирана LS45
Вталена черна мъжка блуза структурирана LS15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вталена черна мъжка блуза структурирана LS1485

2111140012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вталена черна мъжка блуза структурирана LS1485, елегантен модел за ежедневна употреба и работа в офиса. Изчистен дизайн от мека ефирна материя, която при това е леко разтеглива.  Деколтето е широко около врата с овална форма. Най-голямото предимство на мъжката блуза е голямото удобство и свободата на движения. На практика тя следва линиите на тялото, дори ако то не е със съвършени форми. Качеството на изработка е отлично, сигурен атестат за дълготрайна употреба през студените дни в годината.

Състав:  50% памук, 25% акрил и 25% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.