Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Вталена черна мъжка блуза структурирана LS85
Вталена черна мъжка блуза структурирана LS14
Вталена черна мъжка блуза структурирана LS45
Вталена черна мъжка блуза структурирана LS15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вталена черна мъжка блуза структурирана LS1485

2111140012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вталена черна мъжка блуза структурирана LS1485, елегантен модел за ежедневна употреба и работа в офиса. Изчистен дизайн от мека ефирна материя, която при това е леко разтеглива.  Деколтето е широко около врата с овална форма. Най-голямото предимство на мъжката блуза е голямото удобство и свободата на движения. На практика тя следва линиите на тялото, дори ако то не е със съвършени форми. Качеството на изработка е отлично, сигурен атестат за дълготрайна употреба през студените дни в годината.

Състав:  50% памук, 25% акрил и 25% вискоза

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.