Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Жълта блуза с джоб на ръкава ES1502
Жълта блуза с джоб на ръкава ES15021
Жълта блуза с джоб на ръкава ES15023
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта блуза с джоб на ръкава ES1502

2208300011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Жълта блуза с джоб на ръкава ES1502, открояващ се цвят за по-смелите господа, обичащи предизвикателствата на новото време. Права кройка, следваща линиите на тялото и завършваща със средно стегнат ластик. Подобен мотив може да видите при китките и овалното деколте. Материята е мека и приятна при допир с основни компоненти вълна и кашмир. Дрехата е подходяща за носене в ежедневието, когато времето е влажно и студено. Изключително качествена изработка, гаранция за дълготрайна и безпроблемна употреба.


1.Състав: 100% памук
2.Цвят – жълт
3.Дизайн изчистен
4.Детайли – джоб на ръкава
5.Кройка - свободна
6.Дължина ръкав – дълъг


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е XL.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.