Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зелена блуза с яка MU2003
Зелена блуза с яка MU20033
Зелена блуза с яка MU20031
Зелена блуза с яка MU20032
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелена блуза с яка MU2003

2208310192

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зелена блуза с яка MU2003, модерна дреха в актуален за сезона цвят. Дизайнът е добре структуриран с предно джобче за документи, ефектно затварящо се с шлицово капаче и копче. Закопчаването е с три сиви, малки копчета, под които има допълнителен сив кант. Яката е спортно-елегантна, прибрана към основата с копчета. Кройката е права и стои свободно по тялото, следователно не ограничава движенията на мъжа. Изработката е много прецизна, в което сами може да се убедите.


1.Състав: 100% памук
2.Цвят – зелен
3.Дизайн - атрактивен
4.Детайли – спортна яка
5.Кройка – права, леко вталена
6.Дължина ръкав – дълъг


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.