Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зелена мъжка блуза с яка RYS2519
Зелена мъжка блуза с яка RYS25193
Зелена мъжка блуза с яка RYS25191
Зелена мъжка блуза с яка RYS25192
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелена мъжка блуза с яка RS2519

2208310394

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зелена мъжка блуза с яка RS2519, класика в жанра. Прекрасен и добре подреден дизайн без излишни декорации. Тук акцентът се пада на широката, релефна яка и закопчаване. Малката бродерия на нивото на гърдите едва се забелязва, но за сметка на това ластичните маншети в края на ръкавите са отчетливи. Служат за по-доброто позициониране на блузата към тялото. Такава лента има и в долната част, която спира вятъра и студа да влязат отдолу. Много качествена изработка за вашето ежедневие или работа в офиса.

1. Състав:  70% памук и 30% вискоза
2.Цвят – зелен
3.Дизайн - изискан
4.Детайли – релефна яка
5.Кройка –  вталена издължена
6.Дължина ръкав – дълъг
7. Стил - ежедневен

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е М.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.