Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Зимна мъжка блуза червена MSR921
Зимна мъжка блуза червена MSR9213
Зимна мъжка блуза червена MSR9211
Зимна мъжка блуза червена MSR9214
Зимна мъжка блуза червена MSR9212
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимна мъжка блуза червена MSR921

2208310018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зимна мъжка блуза червена MSR921, от мека мъхеста материя за студеното време на годината. Може да я обличате по всяко време, включително и на по-изискани поводи и събития, без да се притеснявате от дрескода, защото конкретно този модел е изискан.  Изчистен дизайн, в комбинация с права кройка, дават усещането за лекота и комфорт. Деколтето е овално, с характерната ластична лента, която плътно е прибрана за основата на врата. Дрехата е добре фиксирана за тялото благодарение на ластичните елементи в основата на блузата и в краищата на ръкавите. Много добра изработка, за една дълготрайна употреба.

Състав:  95% памук и 5% полиестер

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.