Начало Продукти Количка 0 Профил

-11% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ШАПКИ ДО 11.12

Зимна мъжка блуза червена MSR921
Зимна мъжка блуза червена MSR9211
Зимна мъжка блуза червена MSR9214
Зимна мъжка блуза червена MSR9212
Зимна мъжка блуза червена MSR9213
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимна мъжка блуза червена MSR921

2208310018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зимна мъжка блуза червена MSR921, от мека мъхеста материя за студеното време на годината. Може да я обличате по всяко време, включително и на по-изискани поводи и събития, без да се притеснявате от дрескода, защото конкретно този модел е изискан.  Изчистен дизайн, в комбинация с права кройка, дават усещането за лекота и комфорт. Деколтето е овално, с характерната ластична лента, която плътно е прибрана за основата на врата. Дрехата е добре фиксирана за тялото благодарение на ластичните елементи в основата на блузата и в краищата на ръкавите. Много добра изработка, за една дълготрайна употреба.

Състав:  95% памук и 5% полиестер

Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е L.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.