Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимна мъжка блуза с яка тъмночервена RS3024
Зимна мъжка блуза с яка тъмночервена RS30241
Зимна мъжка блуза с яка тъмночервена RS30244
Зимна мъжка блуза с яка тъмночервена RS30242
Зимна мъжка блуза с яка тъмночервена RS30243
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимна мъжка блуза с яка тъмночервена RS3024

2109050182

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимна мъжка блуза с яка тъмночервена RS3024, много приятен модел, който заслужава вашето внимание. Кройката е приятно вталена, като се води по извивките на тялото. Материята е съставена от вълна  и вискоза в отношение три към едно,плътна и приятна на допир. Закопчаването е с три тъмночервени, прозрачни копчена от същия цвят, които прибират спортната яка. Друг характерен момент е, че тя допълнително се позиционира с малки копчета в нейните краища.

Дължината на блузата е според размера, като идеята е да покрива колана на панталона. За целта има отдолу ластична лента, каквато има и в края на ръкавите. Дрехата може да я слагате под яке или палто, ще топли тялото ви от студения вятър. Отлично качество на изработка, което се надяваме да ви допадне за да я носите не само един сезон.

 

Моделът е висок 185см, тежи 78кг - подходящият размер за него е: М 

Състав: 70% вълна, 30% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.