Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дънки

ФИЛТРИРАЙ+
Мъжки Дънки

Време е да освежиш колекцията си от дънки? Гамата модели на Vikonte предлага голямо разнообразие модели и платове за всеки, търсещ модерното излъчване или пък по-класическа визия.

При нас ще откриеш от дънки с тесни крачоли, вързанки до по-свободни модели, които осигуряват несравнимо удобство и комфорт. Вдигни нивото на ежедневната си визия с чифт дънки от Vikonte, които се отличават с уникална визия и много високо качество на изработка.

Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Мъжки дънки

С всяка измината година модата при мъжките дънки се променя, изборът става все по-труден, а дизайна раздвижен. Ставаме свидетели на екстравагантност клоняща към безумие. По улиците на градовете срещаме все повече млади хора, които носят скъсани на коляното или по бедрото дънки, които нямат нищо общо с естетиката. Всяко нещо дори и в модата си има граници. В сайта на Виконте Русе няма да намерите точно такива модели мъжки дънки. При нас всичко е изчистено, джобовете са точно там където трябва да бъдат, а дължината на крачолите е според размера.

За мъжете, които не са фенове на обикалянето по моловете може да предложим една стойностна колекция мъжки дънки в нашият онлайн магазин Виконте. Тъмните тонове подхождат повече за есенно-зимните месеци, като сме се постарали да не избягаме от класическото тъмно синьо и разбира се черния цвят. Мъжете, които са запознати със световните марки дънки знаят цената на качеството. Това обаче не бива да ви спира да търсите алтернативни варианти, които не са световен бранд. Дори напротив, покажете на околните, че мъжките дънки изработени от 98% памук и 2% ликра, по нищо не отстъпват на водещите марки в този бранш, дори и само заради цената.