Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки елек за костюм PKS1
Мъжки елек за костюм PKS11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки елек за костюм PKS1

1809200003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки елек за костюм PKS1, за една изчистена и модерна визия. Класически светло син цвят, който няма да излезе скоро от употреба. Обикновено, такъв вид дреха се слага при специални случаи, като сватба и абитуриентски бал. Елекът е подходящ за мъжки костюми от същия цвят, като стриктно трябва да се съблюдават съветите на нашите сътрудници. Неписано правило е, най-долното копче да остава разкопчано.

Материята е изцяло от полиестер, тя трябва да прилепва плътно по тялото, но така че да не пречи на движенията. Излишно е да споменаваме, че мъжкият елек кара стойката ви да стои изправена и да подчертава вашата визия. Правилният избор зависи от вашите предпочитания за цвят и кройка, но съвета ни е да се придържате към класиката.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.