Мъжки елек за костюм PKS2
Мъжки елек за костюм PKS21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки елек за костюм PKS2

1809200009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноМъжки елек за костюм PKS2, класически модел от най-новата ни колекция. Отново не изневеряваме на стила си и ви представяме тъмносин аксесоар подходящ за мъжки костюми от същия цвят. Ако разгледате внимателно нашия онлайн магазин ще се уверите в голямото им разнообразие. В долната част, от двете страни има два малки джоба, които имат по-скоро декоративна задача, отколкото да се използват по предназначение.

Кройката е леко вталена, за да може да приляга идеално по тялото. В долната си част е достатъчно издължена и заострена за да се подчертае спортната визия на привлекателния мъжки силует. Експериментирайте с цветове и модели, за да изберете правилният за вас костюм и придружен към него елек, с което ще привлечете вниманието на околните и ще повишите вашето самочувствие.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.