Мъжки елек за костюм PKS3
Мъжки елек за костюм PKS31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки елек за костюм PKS3

1809200015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжки елек за костюм PKS3, черен цвят, изработен изцяло от полиестер. Подберете вашия тъмен нюанс и го комбинирайте с любимите си мъжки костюми за да сте в крак с модата. Разгледайте нашите последни предложения за да се уверите в това.  Конкретно в този случай кройката е класическа, с четири копчета и два странични джоба, които имат декоративна цел.

Интересна, свежа и стилна дреха, която ще ви изстреля във висините на вашето въображение, особено ако я съчетаете с правилната риза и вратовръзка. Като правило е че този мъжки аксесоар се слага само на специални поводи, като сватби и абитуриентски балове. Ако искате повече подробности относно размера, с радост ще ви помогнем.

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.