Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки елек за костюм PKS3
Мъжки елек за костюм PKS31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки елек за костюм PKS3

1809200015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжки елек за костюм PKS3, черен цвят, изработен изцяло от полиестер. Подберете вашия тъмен нюанс и го комбинирайте с любимите си мъжки костюми за да сте в крак с модата. Разгледайте нашите последни предложения за да се уверите в това.  Конкретно в този случай кройката е класическа, с четири копчета и два странични джоба, които имат декоративна цел.

Интересна, свежа и стилна дреха, която ще ви изстреля във висините на вашето въображение, особено ако я съчетаете с правилната риза и вратовръзка. Като правило е че този мъжки аксесоар се слага само на специални поводи, като сватби и абитуриентски балове. Ако искате повече подробности относно размера, с радост ще ви помогнем.

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.