Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синя мъжка грейка FX4
Синя мъжка грейка FX41
Синя мъжка грейка FX42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя мъжка грейка FX4

2203300185

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Синя мъжка грейка FX4, комфортна дреха, подходяща за носене през сезоните: есен, зима и пролет. Кройката е съобразена с функционалността на модела, като в областта на раменете има вграден ластичен елемент. Друго основно предимство е напречно разположените шевове, които придържат леката вата, служеща за подплата. Така изградена, грейката е по-устойчива на вятър и няма да пропуска дъжда през нея.

Дизайна е приятен за окото, като се набляга на общото спортно излъчване. Това е постигнато с високата яка, която се затваря от ципа при необходимост. Не е забравено и за двата долни джоба, в които може да сложите ценни за вас предмети или просто да си скриете откритите части на ръцете. Лека и удобна за носене, дрехата ще защити тялото ви от промените във времето, без да ограничи движенията му.

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.