Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Стилна жилетка цвят бордо RS20235
Стилна жилетка цвят бордо RS20236
Стилна жилетка цвят бордо RS20237
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилна жилетка цвят бордо RS2023

2208310410

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Стилна жилетка цвят бордо RS2023, за една забележителна мъжка визия. Изключително атрактивен дизайн, включващ в себе си релефни ромбоиди, разположени симетрично по цялата предна част. Материята е много нежна и приятна на допир, а качеството на изработка е отлично. В края на ръкавите има вградена ластична лента, която фиксира жилетката за тялото, без да притеснява китките на ръката. Подобна лента има също така и в долната част, около таза.


1.    Състав: 70% памук и 30% вискоза
2.    Цвят – бордо
3.    Спортно елегантен дизайн
4.    Закопчаване с цип
5.    Детайли – висока ластична яка
6.    Кройка издължена
7.    Скосени джобове 2 броя

Манекенът е висок 185 см. и тежи 80 кг. Подходящият размер е M.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.