Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бежово мъжко палто дълго CR598
Бежово мъжко палто дълго CR5981
Бежово мъжко палто дълго CR5982
Бежово мъжко палто дълго CR5983
Бежово мъжко палто дълго CR5984
Бежово мъжко палто дълго CR5985
Бежово мъжко палто дълго CR5986
Бежово мъжко палто дълго CR5988
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежово мъжко палто дълго CR598

2109150003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бежово мъжко палто дълго CR598, спортно елегантен вариант за зимните месеци. Може да се носи, както в градски условия, така и когато сте сред природата. Много ефектен и изчистен от декорации дизайнт. Моделът разполага с два долни напречни джоба без цип, покрити с декоративно капаче. Закопчаването е едноредово с копчета, прикрито по подходящ начин. От вътрешната страна на яката има релефна материя, която в общият случай не дразни кожата на врата.

Може да се носи както вдигната, така и спусната. Отзад палтоте е с къса цепка, чиято цел е да не ограничава движенията на тялото в долната част. От вътрешната си страна хастарът е капитониран, а отвън е гладък със сложни фигури.  Дрехата наистина топли, защото материята е съставена от пресована вълна и кашмир.

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е 54

Състав: 70% вълна 30% кашмир, хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.