Начало Продукти Количка 0 Профил

-11% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ШАПКИ ДО 11.12

Черно дълго мъжко палто PKS8255
Черно дълго мъжко палто PKS825
Черно дълго мъжко палто PKS8257
Черно дълго мъжко палто PKS8258
Черно дълго мъжко палто PKS8256
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черно дълго мъжко палто PKS825

2209010296

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Черно дълго мъжко палто PKS825, стилен и удобен модел за есента и зимата. Подреден дизайн, без излишни орнаменти и само най-необходимите неща, като например двата скосени джоба покрити с шлицови капачета. Връхната дреха подчертава излъчването на мъжкото тяло. Закопчаването е с големи копчета, макар че отдолу има цип, завършваш с подвижна мека яка. При студен вятър, може да я носите за да ви пази деликатно врата. Кройката е права, с подчертаване на раменете. Много качествена (луксозна) изработка от вълна и кашмир.


1. Състав: 80% вълна и 20% кашмир
2. Цвят черен
3. Хастар полиестер
4. Кройка права издължена
5. Закопчаване с пет копчета и цип
6. Детайли – прикачена мека яка
7. Странични джобове с шлиц капачета
8. Стил - ежедневен


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е 52.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.