Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черно мъжко палто с шал яка LTO155
Черно мъжко палто с шал яка LTO1552
Черно дълго мъжко палто с шал яка LTO155
Черно дълго мъжко палто с шал яка LTO155
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черно дълго мъжко палто с шал яка LTO155

2209010178

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Черно дълго мъжко палто с шал яка LTO155, прекрасно изглеждаща връхна дреха с много достойнства. Мека и удобна материя, не дразнеща откритите части на тялото, но същевременно пазеща ги от променливото време на есента и зимата.

Черният цвят винаги е бил водещ в този тип облекла, като основното му предимство е, че трудно се забелязват замърсените места по него. Закопчаването е поверено на три копчета от същия цвят, след които следва широк ревер. Като моден аксесоар може да се отбележи, иновативното решение да се вгради подвижна шал/яка.

Състав: 70% вълна, 30% кашмир
Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.