Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Леко мъжко палто с качулка черно LTO5008
Леко мъжко палто с качулка черно LTO50081
Леко мъжко палто с качулка черно LTO50082
Леко мъжко палто с качулка черно LTO50083
Леко мъжко палто с качулка черно LTO50084
Леко мъжко палто с качулка черно LTO50085
Леко мъжко палто с качулка черно LTO50087
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Леко мъжко палто с качулка черно LTO5008

2109130053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Леко мъжко палто с качулка черно LTO5008, едноцветен вариант, съобразен със сезоните, когато ще бъде използван. Много ефектен дизайн, с раздвижени елементи по него. Веднага насочваме вниманието ви към закопчаването. Тук сме подходили много иновативно, като създаваме илюзията, че всъщност сте облекли две отделни дрехи. На практика обаче тя е една, но във вътрешната част на палтото е прикрепен елемент с цип.

Основната му цел е да предпази тялото и от атмосферните влияния на времето и да позиционира добре дрехата към вас. Свободните ви движения няма да пострадат, дори напротив. Материята е комбинация от вискоза и пресована вълна, мека и приятна на допир. Кройката е приятно вталена влючваща в себе си стандартните за този модел джобове и качулка.

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е L

Състав: 70% вълна 30% вискоза, хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.