Начало Продукти Количка Профил

Мъжко черно палто дълго PKS416
Мъжко черно палто дълго PKS4161
Мъжко черно палто дълго PKS4162
Мъжко черно палто дълго PKS4163
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто дълго PKS416

1909040064

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто дълго PKS416, от мека, вълнена материя и кашмир. Изчистен дизайн с два долни напречни джоба без капачета и подчертани рамене, които допълнително разчупват визията. Закопчаването е много иновативно. Отвън то е едноредово с кръгли, големи копчета, а от вътре е пришит тесен плат от материята на основана на мъжкото палто, което се съединява с цип по цялата дължина.

По този начин не се дава възможност на студа и вятъра да преминат към тялото. Яката е много мека и приятна при допир, която създава истинско удоволствие за кожата на шията. Хастарът е стандартен, изработен изцяло от полиестер. Този модел може да се носи в ежедневието, дори през студената зима и без колебание ще ви служи дълги години.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •