Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Дълго мъжко палто черно PKSZ07
Дълго мъжко палто черно PKSZ076
Дълго мъжко палто черно PKSZ071
Дълго мъжко палто черно PKSZ072
Дълго мъжко палто черно PKSZ073
Дълго мъжко палто черно PKSZ074
Дълго мъжко палто черно PKSZ075
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Дълго мъжко палто черно PKSZ07

2009150129

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Дълго мъжко палто черно PKSZ07, от мека, вълнена материя и кашмир. Изчистен дизайн с два долни напречни джоба без капачета и подчертани рамене, които допълнително разчупват визията. Закопчаването е много иновативно. Отвън то е едноредово с кръгли, големи копчета, а от вътре е пришит тесен плат от материята на основана на мъжкото палто, което се съединява с цип по цялата дължина. 

По този начин не се дава възможност на студа и вятъра да преминат към тялото. Яката е много мека и приятна при допир, която създава истинско удоволствие за кожата на шията. Хастарът е стандартен, изработен изцяло от полиестер. Този модел може да се носи в ежедневието, дори през студената зима и без колебание ще ви служи дълги години. 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.