Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко черно палто дълго PKS455
Мъжко черно палто дълго PKS4551
Мъжко черно палто дълго PKS4552
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто дълго PKS455

1909040028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко черно палто дълго PKS455, изчистен дизайн за една спретната мъжка визия. Много удобна и практична, връхна дреха за ежедневието и за специални поводи. Изработката е много качествена от гладка и топла материя. Тя е съставена от пресована вълна и кашмир, а хастара отвътре е 100% полиестер. Кройката следва тялото, като изгражда съвършения силует. Мъжкото палто е с едноредно закопчаване по цялата дължина.

От вътре до хастара е пришит допълнителен вълнен плат, който продължава вътрешната линия на дрехата. Образува втора преграда срещу вятър и студ, благодарение на ципа, който закопчава всичко това, чак до края на врата ви. Много практично решение, което е на мода при тези връхни дрехи. Това наше предложение може да се комбинира на практика с всякакви облекла, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.