Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко черно палто елегантно PKSZ101
Мъжко черно палто елегантно PKSZ1011
Мъжко черно палто елегантно PKSZ1012
Мъжко черно палто елегантно PKSZ1013
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто елегантно PKSZ101

1909040062

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко черно палто елегантно PKSZ101, класически цвят за зимата в спортно изпълнение. Много добре подхожда на мъже със спортна фигура. Добре подредени горни джобове с цип и долни такива вертикални без капаче. Материята е съчетание от пресован вълнен плат и кашмир, комбинация застъпена в нашата последна колекция за зимата. Много добро и функционално решение е да се пришие допълнителен плат към основата на хастара, за да се получи т.нар. двойно закопчаване.

По този начин мъжкото палто може да се носи по два различни начина и да се предпази тялото от вятър и студ. От вътрешната страна яката е мека и пухкава и няма да дразни кожата на врата ви.  Хастарът е от 100% полиестер – стандартно изпълнение. Това наше предложение лесно се комбинира с останалите дрехи и може да се носи както в ежедневието така и на специални поводи и събития.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.