Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко черно палто късо PKS20157
Мъжко черно палто късо PKS20156
Мъжко черно палто късо PKS20158
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто късо PKS2

1811280106

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко черно палто късо PKS2, стилна дреха в класическа форма. Самата кройка следва линията на тялото, без да има нужда от вталяване. Материята е топла и мека при допир, комбинация от вълна и кашмир. Много добро дизайнерско решение е да предпази шията на мъжа от вятър и студ посредством вътрешна яка. Моделът така е изработен, че имате на разположение две връхни дрехи в една.

Отвън зимното мъжко палто се закопчава с големи красиви копчета, а под тях има цип по цялата дължина, който затваря достъпа на вятър до тялото. Дрехата разполага с пълен комплект вътрешни и външни джобове, които се надяваме да използвате по предназначение. Смело комбинирайте този модел с подходящи шалове и ризи, които ще намерите в нашия онлайн магазин.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.