Начало Продукти Количка Профил

Мъжко черно палто класическо PKSZ052
Мъжко черно палто класическо PKSZ0521
Мъжко черно палто класическо PKSZ0522
Мъжко черно палто класическо PKSZ0523
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто класическо PKSZ052

1909040044

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто класическо PKSZ052, подходящо за ежедневния ви стайлинг. Кройката следва чертите на тялото, изграждайки един изискан силует. Закопчаването е едноредно, с големи кръгли копчета, като в горната част завършва с пухена яка, която е прикрепена посредством цип.

Материята е много гладка от пресована вълна и кашмир в отношение четири към едно. Моделът разполага с два странични джоба без капачета в долната част. Хастарът е от 100% полиестер, в който има задължителния вътрешен джоб. Мъжкото палто е подходящо за сезони пролет – есен и лесно се комбинира с официални дрехи, които може да разгледате в нашия сайт.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •