Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко черно палто класическо PKSZ052
Мъжко черно палто класическо PKSZ0521
Мъжко черно палто класическо PKSZ0522
Мъжко черно палто класическо PKSZ0523
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто класическо PKSZ052

1909040044

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко черно палто класическо PKSZ052, подходящо за ежедневния ви стайлинг. Кройката следва чертите на тялото, изграждайки един изискан силует. Закопчаването е едноредно, с големи кръгли копчета, като в горната част завършва с пухена яка, която е прикрепена посредством цип.

Материята е много гладка от пресована вълна и кашмир в отношение четири към едно. Моделът разполага с два странични джоба без капачета в долната част. Хастарът е от 100% полиестер, в който има задължителния вътрешен джоб. Мъжкото палто е подходящо за сезони пролет – есен и лесно се комбинира с официални дрехи, които може да разгледате в нашия сайт.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.