Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко черно палто класик VK1
Мъжко черно палто класик VK11
Мъжко черно палто класик VK12
Мъжко черно палто класик VK13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко черно палто класик VK1

1801050002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко черно палто класик VK1, стилно и удобно за носене за изискани господа. Макар кройката да е класическа има много свежа и изискана визия, с подчертани рамене. Традиционно закопчаването за такъв тип връхна дреха е с големи кръгли копчета. В предната си част има два горни, вътрешни джоба без капаче и два долни напречни с капаче.

Стайлингът е изискан без качулка, а материята е от памук и кашмир, което го прави подходящо за носене през късна есен и ранна пролет. Смело комбинирайте мъжкото палто с подходящи риза, дънки и пуловер, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте. По този начин ще постигнете така желаният модерен аутфит.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.