Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко палто късо PKI9007
Мъжко палто късо PKI9007
Мъжко палто късо PKI9007
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко палто късо PKI9007

1709190017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко палто късо PKI9007 е перфектният избор в борбата срещу студеното време. Изработено от специално обработен кашмир, палтото Ви придава изискано излъчване, което обаче умело се комбинира и в по-спортно елегантна визия. Вълната пък прави досега Ви с палтото едно неописуемо изживяване.

 

Моделът е висок 181см и тежи 78kg. Подходящият размер за него е 52.

 

Състав 70% кашмир, 30% вълна; хастар 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.