Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко сиво палто с качулка PKSZ738
Мъжко сиво палто с качулка PKSZ7381
Мъжко сиво палто с качулка PKSZ7382
Мъжко сиво палто с качулка PKSZ7383
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко сиво палто с качулка PKSZ738

1909040058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко сиво палто с качулка PKSZ738, спортно елегантен модел от последната ни колекция. Свеж, модерен дизайн и много добра изработка. Външната декорация е добре подредена с долни джобове, затворени с голямо кръгло копче и два надлъжни горни с цип. Закопчаването е двойно, като от вътрешната страна е с цип по цялата дължина, а отгоре над нея е едноредно с кръгли големи копчета.

Качулката  е продължение на подплатата, която ефектно е съединена с цип и не дава възможност на вятъра и студа да проникнат в тялото ви. При малко повече въображение мъжкото палто може да послужи като връхно сако заради цепката отзад, характерна за този тип дрехи.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.