Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко сиво палто късо PKSZ107
Мъжко сиво палто късо PKSZ1071
Мъжко сиво палто късо PKSZ1072
Мъжко сиво палто късо PKSZ1073
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко сиво палто късо PKSZ107

1909040034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко сиво палто късо PKSZ107, прекрасен модел за зимата. За вашият изискан стайлинг сме приготвили една удобна дреха от мек вълнен плат. Кройката е класическа и скъсена, без да има нужда от вталяване. Стои перфектно на всяка мъжка фигура стига да е избран точния размер. Изчистен модел без излишни декорации и джобове. Обърнете внимание на дизайна, особено в тази част, която е пришит към основата на хастара допълнителен плат, прикрепен с помощта на ципове.

Създава се илюзия, че сте облекли допълнително елече, което се закопчава до шията. Материята е от пресована вълна с лек примес на кашмир. Подобни модели мъжко палто може да се носят в ежедневието, дори през студените зимни месеци в градски условия.

 

Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.