Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко вълнено палто дълго PKS955
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко вълнено палто дълго PKS955

2009150144

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко вълнено палто дълго PKS955, за изискана и стилна визия. Здрава, качествена изработка от пресована вълна и кашмир, подходяща за есенно-зимния сезон. Предимството в такъв тип дрехи е, че са доста леки, не затрудняват движението и могат да се носят в градски условия. От друга страна, най-важното е да топли, на което ние естествено разчитаме.

Дизайнът е изчистен, без допълнителни елементи освен обичайните за такъв модел облекла. Има само два долни джоба, скосени по посока на движение на ръцете. Те са подсигурени с т.нар. „шлицова рамка“. Закопчаването е поверено на четири големи копчета, разположени по цялата дължина на палтото. Такива има и в края на ръкавите. Яката следва линията на раменете и врата, което е част от задължителният облик на всяка връхната дреха.

 

Състав: 80% вълна, 20% кашмир

Хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.