Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко палто късо PKSZ738
Мъжко палто късо PKSZ738
Мъжко палто късо PKSZ738
Мъжко палто късо PKSZ738
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко палто късо PKSZ738

1809140289

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко палто късо PKSZ738, модел за ежедневна употреба, с модерна кройка, която ще направи тялото ви да изглежда стройно и елегантно. Палтото е подходящо за всякакъв вид поводи без да се притеснявате от това къде ще попаднете в обществото. Артикулът ни е предпочитан от всички възрастови групи мъже. Вълненият плат е студено пресован и в комбинация с кашмир се получава доста удобна и топла дреха.

 

  • Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.