Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжко палто вълнено PKSZ952
Мъжко палто вълнено PKSZ952
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжко палто вълнено PKSZ952

1809140294

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжко палто вълнено PKSZ952, носи духа на последните тенденции в световната мода. Палтото се отличава с новаторски дизайн, отлична визия, с която гарантираме прецизност и високо качество на продукта. С него ще задоволим стремежа ви към индивидуалност и перфектен стил. Материята е вълнена, но това не бива да ви притеснява, защото е мека и топли през зимата.

 

  • Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.