Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Раирано мъжко палто дълго FI9300
Раирано мъжко палто дълго FI93001
Раирано мъжко палто дълго FI93002
Раирано мъжко палто дълго FI93003
Раирано мъжко палто дълго FI93005
Раирано мъжко палто дълго FI93006
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Раирано мъжко палто дълго FI9300

2109130082

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Раирано мъжко палто дълго FI9300, модно решение за вашето ежедневие. Кройката е права и приятно вталена, като прави впечатление нейната изчистеност от към елементи. Закопчаването е едноредово само с две големи копчета. Тяхното продължение се следва от издължен ревер, който завършва с повдигната яка. Моделът има два долни напречни джоба, покрити с капаче без цип.

Материята освен, че е мека и приятна на допир, дава възможност на тялото да се чувства свободно откъм движения. Капитонираният хастар е изцяло от полиестер, като към него има вграден вътрешен джоб. Палтото е подходящо за носене през топлите зимни дни, като в общият случай може да се използва и като сако.

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е 50

Състав: 78% вълна, 20% вискоза, 2% еластан, хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.