Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO90058
Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO900581
Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO900582
Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO900583
Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO900584
Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO900585
Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO900586
Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO900587
Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO900588
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO90058


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Спортно-елегантно мъжко палто късо LTO90058, за стилен и изискан стайлинг подходящо за сезон есен зима. Кройката е леко вталена, с подчертани елементи следваща линията на тялото. Материята е комбинация от пресована вълна и вискоза, приятна при допир, с лек релефен оттенък. Със сигурност ще защити тялото ви през студените дни в годината, без да ограничава движенията му.

Дизайнът е ненатрапчив, като се открояват само долните два джоба покрити с изискано капаче и един горен, който служи по-скоро за декорация. Закопчаването е едноредово с три големи кръгли копчета, които в горната част дават началото на издължената яка. Тя може да се носи вдигната, което ще подчертае линиите на врата ви. Отвътре палтото е покрито от гладък хастар (100% полиестер) и вграден малък вътрешен джоб за ценните ви вещи. 

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е XL

Състав: 70% вълна 30% вискоза, хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.