Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO135
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO135
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO135
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно-елегантно палто с качулка сиво VLTO135

2309070384

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO135, за една модерна мъжка визия. Кройката е вталена и следваща извивките на тялото. Впечатляващ спортно-елегантен дизайн и супер качествена изработка. Закопчаването е едноредово, завършващо с широки ревери, под които има подвижна яка.

От нея следва началото си практична качулка. Палтото може да се облича винаги, когато времето е променливо и студено заради качествената си материя с високо съдържание на вълна и кашмир.

Състав: 50% вълна, 30% полиестер, 20% вискоза
Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.