Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO5008
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO50081
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO50082
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO50083
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO50084
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO50085
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO50086
Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO50087
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO5008

2109130062

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Спортно-елегантно палто с качулка сиво LTO5008, многофункционална, връхна дреха за зимата. Основното предимство тук е самото закопчаване. Отвъншна страна е едноредово (три копчета), под тях има надлежно прикрепен елемент посредством ципове. По този начин все едно имате модел две в едно. В горната част на палтото има подвижна качулка, която ще пази главата ви, ако случайно сте забравили да си вземете шапката.

Кройката е приятно вталена, съвкупност от два странични джоба разположени в долните краища и отличителни черни кантове на нивото на гърдите. Отзад има цепка, с което се завършва цялостната визия на модела. Материята е много приятна при допир, съставена от пресована вълна и вискоза.

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е XL

Състав: 70% вълна 30% вискоза, хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.