Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлокафяво вталено палто дълго FI9300
Светлокафяво вталено палто дълго FI93001
Светлокафяво вталено палто дълго FI93002
Светлокафяво вталено палто дълго FI93003
Светлокафяво вталено палто дълго FI93004
Светлокафяво вталено палто дълго FI93005
Светлокафяво вталено палто дълго FI93006
Светлокафяво вталено палто дълго FI93007
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлокафяво вталено палто дълго FI9300

2110040001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлокафяво вталено палто дълго FI9300, специално предложение от последната ни колекция за този сезон. Основата на дрехата е в свеж оттенък, подходящ за по-топлите есенно зимни дни в годината. Дори ако не сте много наблюдателни, конкретно този модел може да го объркате със зимно сако. На прав път сте, защото може да се носи, не само като връхна дреха. Кройката следва извивките на тялото, като му придава спортно елегантна визия.

Закопчаването е едноредово, с три големи копчета, които дават началото на издължената яка. Палтото е снабдено с два долни джоба, които са без цип. Материята е много приятна при допир, съставена от вълна и вискоза. Не се мачка дори при подгъване на плата. Няма да ограничи движенията ви и наистина ще топли вашето тяло.

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е 50

Състав: 70% вълна, 30% вискоза, хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.