Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлосиво палто с шал яка LTO1555
Светлосиво палто с шал яка LTO1558
Светлосиво палто с шал яка LTO1556
Светлосиво палто с шал яка LTO1557
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиво палто с шал яка LTO155

2209010184

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосиво палто с шал яка LTO155, луксозна връхна дреха, с която ще завършите вашата мъжка визия. Цветът е специално избран от т.нар. пастелна гама. Комбинацията му с меката ефирна материя придава свежест и топлина на вашето тяло. Без съмнение, това е модерното излъчване за този сезон. Основният акцент тук е вградената шал/яка, която рядко се среща в подобен тип облекла. Тя е продължение на закопчаването и стои плътно под широките ревери. Разбира се има декоративен характер, който се надяваме да ви допадне. Кройката е права, леко издължена с цепка отзад.


1. Състав: 70% вълна, 30% кашмир, хастар 100% вискоза
2. Цвят светлосив
3. Хастар вискоза
4. Кройка права издължена
5. Закопчаване с три копчета
6. Детайли – прикачена шал/яка
7. Странични джобове с шлицови капачета


Манекенът е висок 185 см и тежи 85 кг. Подходящ размер е M.

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.