Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-101
Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-1011
Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-1012
Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-1013
Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-1014
Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-1015
Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-1016
Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-1018
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-101


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиво зимно палто късо PKSZ-101, спортно елегантен вариант за студеното време. Изключително атрактивен дизайн с много ползи. Обърнете внимание на закопчаването. От една страна е с копчета, а отвътре с подвижен елемент, който е прикрепен с цип. Създава се усещането, че всъщност отдолу под палтото имате елек, който в горната си част завършва с поло яка.

По този начин всички части на тялото ви са защитени, без разбира се да са ограничени движенията. Отпред дрехата разполага с два странични джоба без цип и покрити с ефектен маншет. Отзад в долната част палтото е с цепка, която помага когато искате да седнете. Хастарът е светъл , капитониран с вграден в него малък вътрешен джоб. Връхната дреха е много удобна за носене и заслужава вашето внимание.

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е 50

Състав: 70% вълна 30% вискоза, хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.