Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тънко мъжко палто сиво LTO90058
Тънко мъжко палто сиво LTO900581
Тънко мъжко палто сиво LTO900582
Тънко мъжко палто сиво LTO900583
Тънко мъжко палто сиво LTO900584
Тънко мъжко палто сиво LTO900585
Тънко мъжко палто сиво LTO900586
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тънко мъжко палто сиво LTO90058


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тънко мъжко палто сиво LTO90058, модерно излъчване за есенно зимния сезон. Впечатляваща кройка, следваща линиите на тялото, при това леко вталена. По този начин се цели да се подчертае спортно-елегантната визия на мъжа, като освен това да го накара да се чувства удобно в тази дреха. Дизайнът е много подреден, включващ два долни напречни джобове, прикрити умело с красиви капачета. Над тях едва се забелязва широк маншет, който стилно ги подчертава.

Закопчаването е с четири големи тъмни копчета, завършващи с издължена яка, която може да се носи вдигната. Раменете се подчертават от тънък кант съобразен с общата визия на дрехата. Материята е гладка и наистина топли. Съставена е от пресована вълна и вискоза, приятна на допир, без да дразни кожата ви, особено нежните части на вашия врат.

Моделът е висок 180, 83кг - подходящият за него номер е L

Състав: 70% вълна 30% вискоза, хастар: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.