Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-825
Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-8251
Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-8252
Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-8253
Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-8254
Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-8255
Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-8256
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-825

2109130025

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Вълнено мъжко палто тъмносиньо PKSZ-825, спортно елегантен модел с класическа кройка в тъмносин цвят. Закопчава се с големи черни копчета, а под палтото може да облечете риза по ваш избор  и да сложите цветен шал, които може да закупите от нашия онлайн магазин Виконте.

Тази дреха е леко вталена в кръста и отдалече може да се сбърка с мъжко сако. Страхотната комбинация със светла риза и топъл шал биха накарали всяка дама да се обърне след вас.

  • Състав: 80% вълна и 20% кашмир. Хастар 100% полиестер.

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.