Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червени къси мъжки панталони CI21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червени къси мъжки панталони CI2

2105060368

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червени къси мъжки панталони CI2, универсална визия за летните жеги. Може да ги слагате винаги, когато сте навън и дори да ходите с тях на работа, освен ако етикета не го забранява.

Свеж, приятен цвят, който се комбинира лесно с останалото облекло. Материята е памучна и леко разтеглива с едно копче и цип, за по-голямо удобство. Ако случайно са ви по-големи в таза, може да сложите колан под широките гайки. Друго предимство на късите панталони е наличието на допълнителни два джоба отзад. Освен че това е по-функционално, но и придава завършен вид на модела. Дрехата осигурява свобода при носене и комфорт в топлите дни.

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.