Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Къси мъжки дънки сиви BCR36421
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Къси мъжки дънки сиви BCR3642

2204200108

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Къси мъжки дънки сиви BCR3642, модерна дреха за топлото време. Има няколко аспекта, които правят впечатление в дизайна. На първо място протрития плат в областта на бедрата и разнищените парчета подредени в хаотичен порядък. Кройката е права, два предни и два задни джобове, чиито входове са разположени отгоре. Цветът е сив деним, който няма да избелее, дори при многократно изпиране. .

Закопчаването е с едно копче, което е придължение на металния цип. Оставено е място за колан, който се закрепя за дънките посредством широки гаги (гайки). Изключитрелно качествена изработка от памук и малък процент еластан, които осигуряват мекота и удобство при дълготрайно носене.

Състав: 98% памук и 2% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.