Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Къси мъжки панталони с морски мотиви MC2523
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Къси мъжки панталони с морски мотиви MC2523

2203300043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Къси мъжки панталони с морски мотиви MC2523, елегфантен едноцветен модел за лятото. Върху основата на десенът се забелязва морска декорация, запомнящ акцент, който ни напомня, къде да прекараме почивката си. Кройката е свободна, но не изглежда широка, като дължината на крачолите не покриват коленете. Късите панталони разполагат с два предни и два задни джобове, като последните са вътрешни, с шлицов отвор.

Сладък елемент се явява малкото джобче отпред, което има декоративен характер, макар че там може да скриете например малка сума пари. Изработката е много качествена, изцяло от памук и пренебрежимо малък процент еластан. Мъжките бермуди може да се носят в ежедневието, практичен начин за изграждане на една свежа лятна визия.

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.