Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносини мъжки панталони DN1021
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносини мъжки панталони DN102

2204200140

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносини мъжки панталони DN102, универсална визия за летните жеги. Може да ги слагате винаги, когато сте навън и дори да ходите с тях на работа, освен ако етикета не го забранява. Свеж, приятен цвят, който се комбинира лесно с останалото облекло.

Материята е памучна и леко разтеглива с едно копче и цип, за по-голямо удобство. Ако случайно са ви по-широки в таза, може да сложите колан под широките гайки. Друго предимство на късите панталони е наличието на допълнителни два джоба отзад. Те са вътрешни с шлицови капачета.

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.