Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зелени мъжки бермуди с елементи MC25231
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зелени мъжки бермуди с елементи MC2523

2203300050

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зелени мъжки бермуди с елементи MC2523, летен закачлив модел от последната ни колекция. Ако все още се чудите какво да облечете в горещите дни на годината, то това наше предложение ще ви подсети да обновите вашият гардероб. Свеж цвят и оригинален десен на морска тематика. Късите панталони разполагат с два предни джоба със страничен вход и два вътрешни, задни, затворени от шлицов отвор и копче по средата.

Предвидено е да се слага колан, ако така ще ги усещате по-добре. Меката памучна материя, ще придаде на тялото незаменим комфорт, без да ограничава движенията на краката. Изработката е изключително качествена, което е сигурна гаранция, че и в следващите години ще имате удоволствието да ги носите.

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.